Informe 2012 de l’Observatori de preus i marges en els aliments

agriculture.gouv.fr, 13-11-2012. El ministre d ‘Agricultura francès va presentar ahir l’Informe 2012 de l’Observatori per a la fixació de preus i marges dels aliments. Per primera vegada es tenen dades detallades de cada un dels agents que intervenen en la cadena agroalimentària, des de la producció al consumidor passant pels minoristes i els distints processos de transformació dels productes agraris i alimentaris. Aquest estudi posa de relleu la difícil situació de l’agroindústria dels aliments degut als alts costos de les matèries primeres així com l’impacte creixent dels costos de l’alimentació en les granges. L’Informe presenta la descomposició de la despesa i subratlla que de cada 100 euros de despeses en l’alimentació només 8 tornen a l’agricultura i a les industries alimentàries. Podeu llegir i descarregar-vos el document aquí.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s