Projecte Senifood: alimentació per la gent gran

agro20.com, 18-6-2013. La Universitat de Navarra i l’empresa Tutti Pasta formen part del projecte Senifood que elabora plats amb propietats saludables per a persones grans. La idea inicial és crear productes que tinguin els elements nutricionals adequats i al mateix temps fossin variats. D’aquesta manera l’equip de Ciències de l’Alimentació i Fisologia de la Universitat de Navarra ha fet un estudi nutricional a una cinquantena de pacients aportant-los hi una dieta baixa en calories, equilibrada i sobretot personalitzada. Els resultats mostren que el consum d’aliments hipocalòrics redueix el pes corporal i millora la bioquímica dels pacients. L’objectiu es buscar estratègies dietètiques i ingredients amb propietats beneficioses que influeixin en invertir la situació actual d’augment de malalties cardiovasculars i lligar-ho amb el món empresarial alimentari. Llegir aquí la noticia.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s