Una tomata s’ha encarit un 942% entre el camp i el plat

Agroinformación, 2-7-2013. Segons el càlcul elaborat per COAG els preus dels aliments han pujat quasi un 4% però és que la diferència entre els preus entre l’origen (agricultors) i el destí (consumidors) s’ha multiplicat per 3,94 vegades pels agrícoles i 3,17 vegades els ramaders. Precisament el producte que més s’ha encarit és la tomate per amanir, exactament un 942% entre el camp i al plat. Un cogombre un 706%, una col-i-flor un 470%. Els productes ramaders continuen també encapçalant els rànquings de preus des de l’origen: la vedella 344%, el xai 283%, pollastre 128% i la llet 173%. Seguiu la noticia aquí.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s