Desconnexió entre la producció i l’agroindústria

elWatan.com, 15-7-2013. Hi ha masses exemples que evidencien que encara que els productors facin productes de qualitat i en quantitat no aconsegueixen comercialitzar sense pèrdues. Aquest desencaix entre la primera, la segona i la tercera fase de la producció agroalimentària s’explica per diverses raons i lògiques de mercat. De vegades els agricultors opten per les solucions tradicionals i quan tenen excés de producció, els preus són molts baixos i massa sovint es fan malbé els productes incapaços d’emmagatzemar pel preu. Altres vegades l’entrada de productes importats propicia el desequilibri. I tot plegat s’agreuja quan es localitzem geogràficament la producció, per exemple, a Algèria. Heus aquí un relat dels problemes afegits aquí (que per altra banda, també podem trobar ben a prop de casa).

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s