Canvis en la dieta alimentaria

chil.org, 6-8-2013.  L’economista David Uclés fa una anàlisi de l’evolució de la dieta alimentària espanyola. Explica que igual que la resta de les economies desenvolupades a l’Estat espanyol a mesura que augmentava la renda també augmentava la despesa alimentària fins s’estabilitza perquè es diversifiquen les despeses de la llar. L’articulista amb dades de la FAO insisteix que la ingesta s’ha multiplicat en kcal/dia sobretot durant les dècades dels 70 i els 80. Només en els anys noranta el volum de kcal/any va deixar de crèixer encara que les motivacions, segons Uclés poden ser variades: des d’evitar l’obesitat fins a la tendència a menjar sa. La dada més cridanera però la dóna el consum de grasses que ha augmentat del 55,6% des dels anys 60. Llegiu més aquí.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s