Llei per a la millora del funcionament de la cadena alimentària

Presente Continuo, 6-8-2013. José Miguel Herrero expert en la cadena agroalimentària i que coneix a fons la llei recentment aprovada sobre mesures per a la millora del funcionament de la cadena alimentària (BOE 3 agost 2013) explica detingudament els ets i uts de la norma. Relata en el seu bloc Presente Continuo de manera objectiva  i aprofundida els 10 punts claus més rellevants de la llei 12/2013. Val la pena llegir les reflexions d’un especialista que tal com diu procura anar per davant, intenta donar una visió aprofundida i viva que enriqueix el debat i aposta per marcar tendència de futur sobre la cadena de valor agroalimentària. Anàlisi difícil ja que hi participen un munt d’actors que van des de la producció al consum. Més aquí.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s