L’agroalimentació espanyola, punt fort davant de la crisi

Chil.org/agroindustrias, 30-12-2013. Miquel Àngel Herguedas explica un informe que evidencia que el sector agroalimentari té una posició de fortalesa i una elevada capacitat de resistència de manera que s’erigeix com a sector estratègic per l’economia nacional. L’informe analitzat per l’empresa d’assegurances Crédito y Caución també deixa clar que la indústria agroalimentària espanyola és més competitiva i més innovadora que l’europea en tots els esglaons de la cadena de valor: des de la producció fins a la distribució. A diferència del marc europeu compte amb unes 30.000 empreses majoritàriament de dimensió mitjana i petita. Representa el 7,5% del PIB i el factor més rellevant són les exportacions que deixen visualitzar una gran capacitat d’internacionalització en procés creixent. Imprescindible aquí.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s