Clúster Foodservice

Agroinformación, 31-1-2014. El Clúster Foodservice és una realitat. Deu empreses agroalimentaries catalanes: Serhs, Áreas, Gallina Blanca, AN Grup, Eat Out, Tupinamba, Fórum Gastronòmic, Audens Food, Àngel Bosh i l’IRTA , amb l’objectiu de promoure i reforçar la competitivitat del sector alimentari i donar-li enbranzida a dins i fora de Catalunya han creat Foodservice. Aquest grup ocupa a 22.400 persones i factura 3 mil milions d’euros. El més important però és que mou un total de 450 empreses i quasi 5 mil milions d’euros només a Catalunya. Inclou a tota la cadena de valor des de la industria transformadora com la distribució i la restauració. En breu té la intensió d’ampliar el nombre de membres amb La Tagliatella, Ingredients Sosa, Caffe d’Autore, Frigoríficos del Moral, Barry Callebaut Ibérica y Bellsolà. Llegiu la noticia aquí.

 

    

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s